Skin Doctors Beelift

50ml Kräm | Stärkande kräm med bigift
  • I lager

  • Fri frakt

  • Äkta produkt

  • Premium kvalité

Legenden om hudvård från bin

Sedan urminnes tider har honung använts som moder naturs mest potenta skönhetsförbättrare. En av de mest återberättade legenderna om den aktade egyptiska drottningen, Kleopatra, är den om hennes mjölk- och honungsbad. Hon sägs också ha blandat detta med andra naturliga ingredienser för att göra skönhetsfrämjande ansiktsmasker, och att hon masserade in honung i sitt hår för att göra det mjukare och starkare.Historien igenom har produkter från bin har använts i skönhetssyfte, och omfattande forskning kring deras egenskaper har utförts under senare tid. Produkter från bin, såsom manukahonung, näringsrik bidrottninggelé och bigift, anses nu allmänt ha starka kvalitéer när det kommer till att göra huden fyllig och att rena och skydda den. De är rika på hälsostärkande ämnen som organiska syror, multimineraler, aminosyror, vitaminer och enzymer, som kan återuppväcka din hud och få den i balans.

Hemligheten bakom Beelift

Skin Doctors är enormt stolta över Beelifts unika blandning av förstklassiga aktiva ingredienser, som förhöjer de berikande kvalitéerna i produkterna från bina, såsom Trylagen® och Hyadisine®. Dessa är komplexa infusioner av peptider, aminosyror, proteiner och nyckelenzymer, som tagit fram för att både ta sig an framträdande rynkor och att lyfta huden och göra den fastare och fylligare. Extrakt från botaniskt grönt te har också adderats eftersom det är känt för sina skyddande och energi- och lystergivande egenskaper.

Tillsammans med Trylagen®, Hyadisine® och grönt te så “lurar” den kosmetiska appliceringen av bigiftsderivatet, melittin, din hud att tro att den fått ett lätt stick. Detta stimulerar den lätt pirrande cellförnyelsen som verkar för att få upp kollagen och elastin-produktionen. Dyrbar manukahonung och bidrottninggelé blandas sedan ner i den härliga krämen för sina lugnande och lindrande egenskaper. Genom den här processen strävar Beelift efter att låta komponenterna förhöja varandra, för ge dig en mer lyft, tight och fyllig siluett.

Renat bigift
PBV™ är etiskt skördad från honungsbin och kombinerar enzymer, peptider och aminosyror för att verka positivt på cellförnyelse. Detta förnyar, fräschar upp och återställer. PBV™ verkar för att förhöja din skönhet med föryngrande, naturliga godheter.

Manukahonung
Ren och naturlig manukahonung kommer endast från de bästa nyzeeländska träden. Den är en hundratals år gammal skönhetshemlighet och är känd för sina skyddande, återfuktande och näringsgivande egenskaper. Den ger huden nytt liv, stärkt och återfuktad.

Extrakt från bidrottninggelé
Detta är ett naturligt näringsämne för bin, omtalat som en åtråvärd hudvårdsprodukt. Forskningen har hittat samband mellan detta värdefulla näringsämne och ökad kollagenproduktion. Utarmade kollagennivåer är otvetydigt en faktor när det kommer till ytligt åldrande av huden.

Full innehållsförteckning

Aqua (Vatten), Ethylhexyl Methoxycinnamate, cetylstearylalkohol, Butylene Glycol, isopropylmyristat, stearylalkohol, glycerylstearat SE, dimetikon, PEG-100 stearat, mentylelaktat, Mel (manukahonung), bigift, mjölksyra, extrakt från bidrottninggelé, fenoxietanol, PEG-20 stearat, Ceteareth-20, dinatrium EDTA, Kaprylylglykol, natriumbensoat, parfym (aromämne), Pseudoalteromonas jästextrakt, hydrolyserat veteprotein, hydrolyserat sojaprotein, tripeptid-10 citrullin, tripeptid-1, lecitin, Pseudoalteromonas exopolysackarider, xantangummi, trietanolamin, karbomer, natriumsalicylat, citronsyra, camellia sinensis (grönt té) bladextrakt, propylenglykol, metylparaben, sorbinsyra, glycerin, kaliumsorbat, BHT.

Ett etiskt angreppssätt

Skin Doctors deltar inte i djurförsök, och värdesätter naturliga ingredienser, och att skörda dem respektfullt, högt. Historiskt har skörd av bigift varit grymt och dödligt för biet. Moderna metoder involverar dock användningen av en mild elektrisk stimulering som inte skadar bina. De lämnas nöjda och fria att surra iväg.

Användning

Beelift-krämen ett enkelt och skönt tillägg till din hudvårdsrutin. Gör rent ansiktet ordentligt med hjälp av någon av dina favoriter bland rengöringsprodukterna och badda det torrt. Applicera sedan med torra fingertoppar en liten mängd Beelift i ditt ansikte, på din hals och ditt dekolletage, och undvik området kring ögonen. Applicera slutligen ditt val av återfuktningsprodukt.

Råd

Eftersom denna produkt innehåller bigift ska du inte använda dem om du är allergisk mot bistick, och säkerställ att du läst igenom ingredienserna av allergiskäl. Utför patch-test 24 timmar innan du använder produkten, och läs igenom alla inkluderade instruktioner.