Anti-Cellulite Formula Plus

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är celluliter/ apelsinhud?

Celluliter, eller apelsinhud som det också kan kallas är ett tillstånd när huden, vanligtvis hos kvinnor, får en annan struktur med mindre fördjupningar som kan likna skalet på en apelsin – varav namnet apelsinhud.

Anledningen till att apelsinhud uppstår är för att de små fettdepåerna i underhuden lämnar små hålrum mellan överhuden och musklerna. Väggarna mellan dessa hålrum består av bindväv och när huden blir äldre kan bindväven bli styvare och dra sig tillbaka vilket skapar fördjupningarna som kallas celluliter.

Orsaken till dessa sammandragningar beror huvudsakligen på nedsatt kollagenproduktion som kommer med åldern. Därför kan man säga att apelsinhud ofta beror på en nedsatt produktion av kollagen.

Hur fungerar Anti Cellulit Formula+ mot Apelsinhud?

Detta kosttillskott innehåller endast naturliga ingredienser som kan hjälpa kroppens egen kollagenproduktion samt öka blodcirkulationen. Med Anti Cellulit Formula+, tillsammans med motion, kan du få finare och stramare rumpa, lår och armar tack vare produktens naturliga ingredienser.

Vad innehåller tabletterna mot apelsinhud?

Rent kollagen: hjälper kroppens egen produktion och kan minska fördjupningarna i huden på cellnivå. Kanel: verkar för att stimulera och kan därmed öka blodcirkulationen vilket kan rensa ut gifter och slaggprodukter från huden och minska uppkomsten av apelsinhud. Ginkgo Biloba: främjar en hälsosam blodcirkulation och är därför en viktig ingrediens i detta kosttillskott. Maskrosextrakt: är rik på vitaminer och mineraler som verkar avgiftande och kan minska vätskeansamlingar i huden som kan vara en av orsakerna till apelsinhud. Grönt te extrakt: hjälper dig minska uppkomsten av apelsinhud genom att minska vätskeansamlingar i kroppen. Cayennepeppar: är en av de största stimulatorerna för att öka blodcirkulationen, vilket kan minska fibrösa celluliter.

Dosering av Anti Cellulit Formula+

Den rekommenderade dosen för dessa tabletter mot apelsinhud är att du tar två kapslar om dagen, en på morgonen och en på kvällen. För maximal effekt är det bäst att ta tabletterna innan en måltid.

Varje burk innehåller 60 tabletter, vilket motsvarar cirka en månads behandling. För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du tar dessa tabletter i minst tre månader för att se resultat.

Finns det några bieffekter?

Anti Cellulit Formula+ består endast av 100 % natuliga ingredienser för att minska förekomst av apelsinhud eller celluliter samt öka blodcirkulationen. Detta gör att det inte finns några kända bieffekter av att ta dessa tabletter, men det kan vara bra att läsa innehållsförteckningen noga för att säkerställa att du inte är allergisk mot något. Är du gravid eller ammar måste du konsultera med en läkare innan.