Ansvarsfriskrivelse

Ansvarsfriskrivelse

Majoriteten av produkterna på vår hemsida är baserade på naturliga ingredienser och behandlingar. Produkterna har därför inte utvärderats av läkemedelsverket eller andra liknande instanser. En del av våra produkter är kliniskt testade men de flesta har inte genomgått kliniska tester. Därför har de flesta av våra produktbeskrivningar hämtats från tillverkare och våra regelbundna kunder.

På grund av den starka relationen som vi har lyckats bygga upp med våra leverantörer har vi lyckats skapa ett positivt samband mellan tillverkare och kund. Detta gör att vi kan erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Många av våra kunder väljer därför att berätta vad de tycker om produkterna som de beställt. Om vi upptäcker att någon av våra produkter har fått negativa recensioner kommer vi omedelbart kontakta tillverkaren för att förbättra produkten och på så sätt hitta den bästa lösningen för våra kunder. Om vi inte kan lösa problemet kommer vi undersöka ifall det är nödvändigt att helt ta bort produkten från vårt sortiment. Vi kommer då även undersöka ifall det finns bättre alternativ.

Informationen på vår hemsida förklarar vad varje produkt är designad och utvecklad för att göra. Eftersom majoriteten av produkterna är tillverkade av naturliga ingredienser kan vi inte garantera att alla produkter ger samma resultat för alla kunder. Det är därför viktigt att notera att resultaten av våra produkter kan skilja sig för varje enskild användare.

Vi erbjuder en kundservice till alla våra europeiska platser, som alla är bekanta med våra produkter. Vid eventuella frågor och problem kommer vi göra vårt bästa för att lösa dessa.

Innehållet i dessa behandlingar bör inte orsaka allvarliga biverkningar så länge de tas enligt den rekommenderade dosen. Vi rekommenderar dock alla kunder att först rådgöra med sin läkare för att se om det är lämpligt att använda produkten. Detta gäller även ifall du tar mediciner eller har allergier.

Men vår prisgaranti försäkrar vi er om att vi erbjuder de lägsta priserna i Sverige. Observera att vår prisgaranti endast gäller i Sverige.