Ansiktsvård

Välj kategori

Välj kategori

Kategori
Akne (23) Ansiktslyft (3) Ansiktstvål (6) Ansiktsvatten (2) Anti-rynkprodukter (23) Dagkräm (6) Hårborttagningsprodukter (6) Masker, skrubbar och polering (14) Nattkräm (2) Pigmentfläckar (11) Problemhud (2) Rosacea (11) Serums & Géls (4) Tandblekning (5) Ärr (6) Ögonkräm (4)
Märken
Betyg
 
Hitta ett brett sortiment av naturliga och effektiva ansiktsvårdsprodukter för att hjälpa dig att hålla din hud hälsosam och vacker.
Hitta ett brett sortiment av naturliga och effektiva ansiktsvårdsprodukter för att hjälpa dig att hålla din hud hälsosam och vacker.
Visa som
Sortera efter

Ansiktsvård

För att hjälpa dig att skapa din egen hälsosamma ansiktsvård, är alla våra produkter speciellt utvalda på grund av deras skonsamma ingredienser och vitaliserande effekt. De noggrant utvalda ingredienserna i våra produkter är speciellt anpassade för ansiktsvård och är både skonsamma och naturliga.

Vårt ansiktsvårdssortimentet är utformat för att bekämpa vanliga problem som fina linjer, uttorkad hud och envisa hudåkommor som du bara vill bli av med. Lelunas skönhetsideologi går ut på att det inte ska vara krångligt att vara vacker, därför satsar vi på naturliga produkter av den bästa kvalitet. Gör en förändring för din hud redan idag.

När det kommer till ansiktsvårdsprodukter vet vi alla hur viktigt det är att man hittar det som fungerar med ens egen hy och hudtyp. Hudtyper kan variera från torr, blandhy till fet hy och det kan skilja sig mellan olika delar av ansiktet till exempel kan läppar och ögon kan kräva mer mjukgörandeinsatser än andra. En produkt som din vän älskar kanske inte alls passar dig och dina behov. Ansiktsvårdsprodukterna i Leluna sortimentet syftar till att ge ditt ansikte den ego boost det förtjänar. Hitta de rätta produkterna, specialutformade för ansiktet, för att starta din nya hudvårdsrutin och se hur din hud förvandlas.

Ögon och läppar

Att ta hand om dina ansiktsdrag genom effektiv ansiktsvård kan skapa den fräscha, strålande look varje kvinna förtjänar. Läckra läppar och drömmande ögon beskrivs ofta som nyckeln till en kvinnas skönhet och det är alltid värt att omsorgsfullt ta hand om dem.

Huden runt dina ögon och områdena kring dem, är väldigt känslig. Många av oss kommer någon gång få syn på de nedslående "kråkfötterna", påsar under ögonen eller tvivelaktiga slappa hud i spegeln. Dessa ålderstecken kan åldra ditt ansikte alldeles för tidigt. Genom att se till att återfukta området runt ögonen och läpparna kan du motarbeta oklädsamma rynkor.

Genom att ta hand om dina läppar så tar du också hand om ditt leende. Ett glatt och vackert leende gör alla vackrare och är en av de mest attraktiva egenskaperna en människa kan ha.

Utveckla din egen dagliga hudvårdsrutin för att förebygga och minska hudproblem såsom torr eller för oljig hud och tillåt dig att få det fräscha utseende du vill.

Du är unik

Oavsett om du letar efter ansiktsvårdsprodukter mot specifika problem eller om du helt enkelt gör det för att bibehålla en frisk ungdomlig hy, har Leluna noggrant utvalda produkter för ansiktsvård och erbjuder en mängd val för dig som är enkla, naturliga och effektiva. Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt hudvårdsprodukter, men det behöver det inte vara. Hos Leluna är du fri att välja och vraka i vårt stora sortiment av hudvårdsprodukter för ansiktet som är lika unikt som du.

Anmäl dig till vår nyhetsbrev