Ansiktsmask med riktiga Kamomill Kronblad

Naturlig hudvård sägs vara det bästa. Örtmedicinsk behandling hjälper huden att återskapa sin naturliga balans, som ger möjlighet till läkning och långvarigt skydd mot luftföroreningar och kosmetika som huden kommer i kontakt med under dagen. Eco Masters Ansiktsmask innehåller kamomill som är en ört och kan verka antiinflammatoriskt och antiseptisk. Ansiktsmasken är behaglig att applicera, en gelliknande konsistens som lägger sig som en hinna över huden. Kamomill ger lugnande effekt samtidigt som de örtmedicinska ingredienserna eteriska ämnen bisabolol och matrisen som bildar chamazulen sjunker in i huden. Masken innehåller även kamomillolja som är en säker väg till att ge långvarig återfuktning eftersom, kamomillolja, är motståndskraftig mot kemiska ingredienser. Efter behandling av Kamomill ansiktsmask kan du med gott samvete använda de sminkprodukter du tycker om men kan vara trygg i att din hud mår bra och inte torkas ut. Eco Masters Kamomill ansiktsmask innehåller riktiga kronklab från Kamomill blommor som, liksom kamomillté, doftar gott och naturligt.

Stimulerar läkning

Kamomill har länge varit känd för att hjälpa till att läka sår. Traditionell medicin använde oljan för detta ändamål. Nyare studier har också visat att det kan bidra till att påskynda läkningstiden för solbränna, milda brännskador och hudirritationer.

Naturligt doftar

Ger en naturlig doft utan kemikalier: Eftersom bisabolol kommer från kamomill har den en liknande subtil blommarom som ger en mjuk och romantisk doft i Kamomill masken.

Hjälper att reducera fina linjer och rynkor: Bisabolol har visat sig hämma enzymerna i huden som kan bryta ner kollagen och samtidigt stimulera kollagenproduktionen. Eftersom kollagen är ansvarig för att skapa hudens struktur och form, kan stödet hjälpa till att fördröja utseendet av åldrande.

Anmäl dig till vår nyhetsbrev