Alla Hjärtans Dag Presentguide

1. Skönhetsälskarens gåva

Alla hjärtans dag är den perfekta dagen att göra sig lite extra fin, både för sig själv och sin partner. Gör detta med en skönhetsgåva! Med allt från hårvård till smink har vi flera skönhetsprodukter att välja mellan, som passar alla plånböcker. Prova ett häftigt rött läppstift, ett färggrannt nagellack eller varför inte en plattång av högsta kvalitet om du vill investera i något extra.

Vi rekommenderar:

2. Hudvård för henne

Oberoende om kvinnan du vill hitta en present åt tycker om att spendera tid framför spegeln eller inte, så är hudvårdsprodukter något som passar alla. Är du fortfarande osäker på vad du kan ge henne? För nybörjare inom hudvård är en dag- och nattkräm, samt en lyxig kroppsskrubb en bra början. Om hon redan har badrumshyllan full med olika produkter kan du ge något annorlunda, som en hudvårdsapparat.

Vi rekommenderar:

3. Hudvård för honom

Det är inte bara kvinnor som behöver vårda sin hud! Skäm bort mannen i ditt liv med några hudvårdsfavoriter! Prova en uppfriskande duschkräm, en väldoftande kräm eller en återfuktande ansiktskräm för känslig hud. De är perfekta både för män som gillar att vårda sitt yttre och för dem som behöver en knuff i rätt riktning!

Vi rekommenderar:

4. Snabba och enkla gåvor

Tycker du att det är svårt att välja en present åt din andra halva? Har du inte tid att hitta en perfekt gåva? Varför inte ge en presentförpackning? De är ett snabbt och enkelt val. Presentuppsättningarna kommer dessutom i en färdig presentförpackning, för att göra det så bekvämt som möjligt, så att du inte själv behöver oroa dig för paketering.

Vi rekommenderar:

5. Presenter till dig själv

Alla hjärtans dag handlar inte bara om andra; det är även viktigt att skämma bort sig själv ibland! Om du inte har några planer den 14 februari, kan du unna dig en lyxig och avslappnande hemmakväll. Ta ett lugnande bubbelbad och applicera en återfuktande ansiktsmask som får huden att kännas fräsch och kroppen avslappnad! Om du redan har planer kan du unna dig några hudvårds- eller skönhetsprodukter ändå, det förtjänar du!

Vi rekommenderar: