NuPearl 32x Advanced Teeth Whitening Kit

Komplett tandblekningskit
  • Blekningsgel
  • Tandskena
  • LED Brightening Light
  • Nyansguide
  • Förvaringsbox
  • En blekningspenna

Få ett självsäkert leende genom tandblekning

Visste du att du faktiskt kan känna dig gladare av att le? Om du älskar dina tänder kan det få dig att le ännu bredare; dock kan de med missfärgning eller fläckar känna behovet av att istället dölja det. Av denna anledning, utöver den uppenbara kosmetiska orsaken, har tandblekning blivit väldigt populärt, både hos tandläkaren men även i hemmet. Oavsett om det gäller en subtil uppljusning av en nyans eller en komplett blekning av åtta nyanser så kan det finnas många fördelar med att bleka ditt leende. En av de största fördelarna är att du får en självförtroende-boost samt att du känner att du har rätt attityd för att påbörja dagen och få saker gjorda. Det kan även få dig att känna dig fantastisk vid ett speciellt tillfälle eller helt enkelt bara ge dig en bra anledning att le mer och känna större glädje!

Anvisningar

Tandblekningsgel Advanced Teeth Whitening System 32x har utformats för att vara så enkelt och behändigt som möjligt att använda; det är bara 3 enkla steg till ett mer självsäkert leende!

  • Applicera - Borsta tänderna med tandkräm före användning och kolla upp din startnyans med hjälp av guiden. Börja med att applicera en tunn linje (ungefär 0,5 ml) med gel på båda sidorna av insidan av tandskenan. Fördela gelen jämnt tvärs över med hjälp av sprutans spets och fokusera på var de synliga tänderna skulle vara.
  • Aktivera - För att aktivera gelen, tryck på knappen på NuBright™ LED Brightening Light och placera tandskenan i din mun. Behåll den på plats i cirka 10–20 minuter (max 25 minuter) samtidigt som du fortsätter med din dag. Därefter tar du ut skenan och sköljer din mun med vatten för att få bort gelen.
  • Le - Efter att du tagit ut LED-ljuset så ska du rengöra tandskenan med varmt vatten. Använd systemet en eller två gånger dagligen, enligt önskan, i upp till 7 dagar tills du uppnått ditt önskade nyansresultat genom att använda guiden för att följa dina resultat. Därefter kan du bara njuta av ditt nya självsäkra och vackra leende!

Tandblekningspennan Använd bonus-blekningspennan dagligen vid behov för att korrigera och bleka ditt leende i farten. För att använda den vrider du på pennan tills gelen är synlig i pennans spets och applicerar då ett tunt lager på synliga tänder. Le i 30 sekunder och skölj sedan av efter 25 minuter.

Fullständig ingredienslista (gel och penna)

Glycerin, Natriumvätekarbonat, Chondrus Crispus (Karragenan) Pulver, Xylitol, Sorbitol, Aqua, Mentha Piperita (Pepparmynta) Olja, Vaccinium Macrocarpon (Tranbär) Fröolja, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladjuice, Anthemis Nobilis (Kamomill) Blomextrakt, Kokosamidopropylbetain, Limonen (Naturlig smak).

Råd

Denna botaniska blekningsformula är gjord på naturliga ingredienser och är säker att använda enligt anvisningar. Då Advanced Teeth Whitening System 32x endast är avsedd för naturliga tänder så kommer den inte att bleka tandproteser, kronor, fyllningar eller tandlaminat. Om du har haft eller är i behov av tandvård eller har fläckar från medicinering så konsultera din läkare för att få svar på om blekningsprodukter är något för dig. Använd inte om du är gravid eller ammar och kom ihåg att denna produkt är utformad för att bleka tänder och inte är ett substitut för regelbundna besök hos tandläkaren.