Moisture Repair

Serum med hyaluronsyra
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Moisture Repair Serum™ för uppstramning av huden är ett naturligt serum som utvecklats av det välrenommerade företaget Adrian London. Detta serum innehåller hyaluronsyra, som stärker cellerna och stramar upp huden. Serumet reducerar graden av oxidativ stress i cellerna, vilket gör att huden blir med elastisk och återfuktad. Nu kan du få en stramare hud redan idag, med Moisture Repair Serum™ från Adrian London.
 • Reducerar effektivt fina linjer och rynkor
 • Hjälper torr och skadad hud
 • nnehåller hyaluronsyra, för att öka fuktighetsgraden i huden
 • Innehåller flera viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter
 • Fri från parabener, phtalater och sulfater
 • 100% Naturlig – inga kända biverkningar
 • Glutenfri

Vad är Moisture Repair Serum™?

Moisture Repair Serum™ är ett uppstramande serum från Adrian London. Hyaluronsyran stramar upp huden genom att den stärker hudens celler och skyddar dem mot tidiga ålderstecken. Vid dagligt bruk kommer detta serum att förbättra hudens elasticitet, något som kommer att få din hud att se yngre och friskare ut.

Hur fungerar serumet?

Hyaluronsyra produceras naturligt av kroppen. Detta ämne ser sedan till att hudens celler håller en jämn balans. Denna produktion av hyaluronsyra reduceras med åren och resultatet blir en slapp och rynkig hud. Med Moisture Repair Serum™ från Adrian London, kan du äntligen göra någonting åt detta problem. Serumet tillför rätt dos syra vilket reducerar rynkor och görs att huden stramas upp. Du kommer att återfå en mjuk, ungdomlig och vital hud. Detta serum innehåller även antioxidanter, vitaminer och mineraler, som hjälper huden att återfå sin motståndskraft och förmåga till självläkning. Dessutom skyddar serumet från den dagliga stress som huden utsätts för, som alkohol, rökning eller bara en osund livsstil. Denna stress är annars en av orsakerna till hudens åldrande. Få en stram hud med detta effektiva och 100 % naturliga serum, och upplev hur din hud får ett ungdomligare och vitalare utseende.

Ingredienser

 • Utöver renat vatten innehåller detta effektiva serum följande naturliga ingredienser:

  • Hyaluronsyra - Detta kallas inom kosmetikaindustrin för ”vatten från ungdomens källa” och finns naturligt i hudens celler. Produktionen av denna syra minskar med åldern och därför kan det bli nödvändigt att tillföra syran utifrån. Detta serum innehåller precis den mängd hyaluronsyra som din kropp behöver för att reducera rynkor och motverka tidiga ålderstecken.
  • Ethylhexylglycerin - Detta är ett ämne som skyddar huden på ett naturligt sätt. Det framställs från frön och plantdelar. I serumet finns precis den mängd som du behöver för att ge huden återfuktning och skydda den mot skadlig miljöpåverkan.
  • Phenoxyethanol - Phenoxyethanol framställs från väster och skyttar huden från skadlig yttre påverkan, något som innebär att huden kan bevara sin ungdomlighet och elasticitet och gör huden stram på ett effektivt och säkert sätt.

 • Kundomdömen

  Vi på Lé luna strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

  5 Stjärnor
  (0)
  4 Stjärnor
  (0)
  3 Stjärnor
  (0)
  2 Stjärnor
  (0)
  1 Stjärna
  (0)

  Var först med att recensera denna produkt

  Lämna ett omdöme
  * Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.