Aktivt kol tandkräm

113g Tandkräm | Med Organisk Kokosnötsolja
:


Smak
  • I lager

  • Fri frakt

  • Premium kvalité

Aktivt Kol och ett vitt leende

Många människor blir förundrade när de ser ordet ”kol” och undrar hur det kan hjälpa till att bleka deras tänder? Aktivt Kol är inte bara det som du vanligtvis tänker på utan snarare en bra komponent i många produkter för kosmetika samt välbefinnande och som bygger upp ett bra rykte för sina många fördelar. Aktivt Kol görs när en kolkälla, såsom naturligt kokosnötskal bränns. De höga temperaturerna under denna process “aktiverar” kolet då det avlägsnar syret. Det är det som gör det så absorbent med miljoner av pyttesmå porer som sedan kan binda sig till skadliga toxiner och lukter.

Som ett resultat av den unika egenskap som Aktivt Kol besitter, så har det blivit populärt av många olika anledningar, inklusive munhygien. Detta beror först och främst på att traditionellt använda material, såsom salt, kan orsaka skada och slitage på emaljen. Tack vare sina absorberande egenskaper kan det även vara bra till att ta bort fläckar från tänderna och till och med vara användbart för dem med dålig andedräkt.

Aktivt kol tandkräm

Huvudsakliga aktiva ingredienser

Utöver förstklassigt Aktivt Kol, som härstammar från organiska kokosnötskal, så har denna unika tandkräm utarbetats med noggrant utvalda naturliga ingredienser som noggrant balanserats för att arbeta i harmoni med varandra för att på ett säkert sätt ta hand om munnen samtidigt som den hjälper till att ta bort fläckar från tänderna. Med enbart ingredienser av högsta kvalitet samt utan tillsatta skadliga kemikalier, så är formulan för Activated Charcoal Tandkräm verkligen ett unikt tillvägagångssätt för att ta hand om dina tänder.

Olja från Grönmynta & PepparmyntaBåda är populära till munhygien tack vare sina uppfriskande smaker. Dessa essentiella oljor skiljer sig lite åt trots att de båda är mint. Grönmynta har funnits sedan romartiden och förekommer naturligt medan pepparmynta är en hybrid av både grönmynta och vattenmynta. Det är det som ger den en starkare doft och smak, som forskare antyder kan hjälpa till att reducera dålig andedräkt

Organisk Kokosnötolja
Med en mängd olika användningsområden, allt från matlagning till hudvård, har kokosnötsolja en mängd bra och mångsidiga egenskaper, i synnerhet för tänder och mun. Traditionellt används det till en populär teknik som kallas oljedragning och forskning har antytt att kokosnötsolja kan hjälpa till att skydda mot bakterier såväl som att hjälpa till att reducera plack i munnen.

Tea Tree Olja
Tea Tree Olja, även känd under det latinska namnet Melaleuca lternifolia, är en ren form av Melaleuca-trädet. Under senare år har den ökat i popularitet som ett resultat av dess många gynnsamma egenskaper och förekommer nu i naturliga produkter. Forskning som genomförts om Tea Tree Olja har antytt att det kan ha en positiv verkan mot bakterier på grund av de skyddande egenskaperna.

Tandkrämens fullständiga ingredienslista

Smak av pepparmynta - Vatten, diatomacéjord, Xylitol, Organisk Cocos Nucifera (Kokosnöt) Olja, Aktivt Kol, Natriumvätekarbonat (Natriumbikarbonat), Citronsyra, Mentha Arvensis (Åkermynta) Olja, Mentha Piperita (Pepparmynta) Olja, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Bladolja, Xantangummi.

Smak av grönmynta - Vatten, diatomacéjord, Xylitol, Organisk Cocos Nucifera (Kokosnöt) Olja, Aktivt Kol, Natriumvätekarbonat (Natriumbikarbonat), Citronsyra, Mentha Spicata (Grönmynta) Olja, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Bladolja, Xantangummi.

Hur man använder Aktivt kol tandkräm

Denna unika tandkräm är utformad för att vara enkel att använda samt för att vara ett behändigt sätt för att rengöra dina tänder med Aktivt Kol och den tar bort behovet av kladdiga pulver för att göra en snabb och enkel produkt till dina tänder. Använd samma mängd samt med samma tillvägagångssätt, som du använder din vanliga tandkräm, genom att varsamt borsta dina tänder i en till två minuter, två gånger om dagen. Skölj sedan ordentligt med vatten och svälj inte.

Säkert och Naturligt

Aktivt kol tandkräm är utformad med naturliga ingredienser och innehåller inga artificiella färgämnen eller smaker, fluorid, gluten, GMO eller giftiga ingredienser, vilket gör den säker att använda. För att göra det ännu bättre så är denna tandkräm inte testad på djur och är lämplig för både veganer och vegetarianer. Precis som med alla kosmetikaprodukter eller produkter för välbefinnande, läs vänligen igenom ingredienslistan innan första användning för att undvika eventuella personliga allergier som eventuellt har.